dilluns, 15 de febrer del 2016

TALLER DE MASCOTES

CLASSE DE  DOFINS 2N-B

ENS VISITA LA TORTUGA D'ADRIAN



Continuant en el taller de coneixer les mascotes dels nostres companys i companyes, hem rebut la setmana passada, la visita de la tortugueta d'Adrian.
Li la va regalar la seua iaia per la Fira de Faura, en desembre, es molt xicoteta, d'aigua, de color verd i amb linees al cap grogetes i una característica que li vam trobar era que té com una cresta xicoteta al mig de la closca. 



  
També Marc Ros ens va regalar la companyia i presència d'un del pardalets de cria del seu iaio, un verderol de nom "Vicent" que va estar jugant i movent-se tot el temps  de classe, ensenyant-nos  com era el  seu comportament.


Aqui el teniu menjant tan tranquil i bonic. I podeu apreciar tots els colors de les plomes.








Les últimes amiges mascotes, de moment han estat uns peixets de Anna, unes carpes femelles (diu la seua cuidadora Anna) una de color blanc i grog de 3 anys i una
de color negre i taques blanques de 2 anys.


 Han vingut a classe de vesprada i  han menjat el pienso especial per a peixos que Anna  li ha donat  a traves d'una finestreta de dalt de la peixera.
La experiència de vore peixos i com es  mouen  en l'aigua es tan relaxant que valdria la pena tindre-los a classe i cuidar-los durant tot el  curs.




Fins als següents "amics i amigues" que cuidem .